top of page

Prudentia zīmols tagad arī Igaunijā

Paplašinot Prudentia darbību Baltijā, no šī gada marta mēneša Prudentia būs savs birojs Tallinā. Vairāku gadu produktīva sadarbība starp Prudentia un Igaunijas vienu no senākajām un profesionālākajām korporatīvo finanšu kompānijām “Investment Agency” ir vainagojusies ar Latvijas zīmola ekspansiju Igaunijā.

Prudentia un Investment Agency stratēģiskās sadarbības rezultātā ir izveidota viena no lielākajām korporatīvo finanšu profesionāļu komandām Baltijā ar vienotu skatu uz Baltijas kapitāla tirgu. Turpmāk Prudentia būs biroji Rīgā un Tallinā, sniedzot Prudentia klientiem vietējo nozaru un kapitāla tirgus ekspertīzi.

Investment Agency, līdzīgi kā Prudentia Latvijā, ir viena no pirmajām korporatīvo finanšu kompānijām Igaunijā ar divdesmit gadu pieredzi M&A darījumu slēgšanā. Uzkrātā apjomīgā profesionālā pieredze un plašais kontaktu loks Baltijā ir būtiska pievienotā vērtība Prudentia esošajiem un topošajiem klientiem. Vairāk informācijas: www.prudentia.lv

Prudentia vadošais partneris Kārlis Krastiņš: “Baltija izsenis ir ticis uzskatīts par vienotu tirgu, un plašā ekonomiskā sadarbība starp Baltijas valstu uzņēmējiem, kā arī savstarpējo investīciju apjomam pārsniedzot vairākus miljardus eiro, ir bijis galvenais iemesls Prudentia pastāvīgai darbībai gan Igaunijas, gan Lietuvas tirgos. Tāpēc Investment Agency pievienošanās Prudentia zīmolam ir uzskatāma par loģisku soli, lai Prudentia klientiem būtu pieejama Baltijas vadošo finansistu vietējā tirgus ekspertīze.”

“Igaunijas vērtīgāko uzņēmumu TOP101, kas tiks prezentēts sabiedrībai pirmo reizi jau tuvākajā laikā, kļūs par pirmo kopīgi realizēto projektu jaunajā Prudentia veidolā. Šī projekta mērķis ir rosināt sabiedrībā diskusijas par uzņēmumu vērtību un to ietekmējošiem faktoriem,” uzsver Prudentia partneris Igaunijā Indrek Uudeküll.

Abu uzņēmumu ambīcija ir tuvākajā laikā izveidot spēcīgu Prudentia pārstāvniecību arī Lietuvas tirgū, tādējādi Prudentia zīmolam kļūstot par pārliecinoši spēcīgāko M&A nozares spēlētāju Baltijā.

bottom of page