top of page

Prudentia dibinātājs Jānis Lielcepure izstājas no Prudentia un fokusējas uz privāto biznesu

Prudentia dibinātājs Jānis Lielcepure un Prudentia pārējie partneri ir vienojušies par Jāņa Lielcepures līdzdalības izpirkšanu. Pēc 21 gadu darbības Prudentia Jānis Lielcepure turpmāk fokusēsies uz saviem privātiem projektiem.

Kārlis Krastiņš, Prudentia vadošais partneris: “Jānis kopš Prudentia izveidošanas ir bijis viens no atslēgas cilvēkiem un ir veicis lielu ieguldījumu Prudentia attīstībā. Viņa zināšanas, kontakti, organizētie darījumi un pienesums Prudentia finansēm un tēlam ir bijuši ļoti nozīmīgi. Es novēlu Jānim tikpat veiksmīgi turpināt gaitas savos privātos projektos”.

Prudentia turpmāk piederēs 5 partneriem: Kārlim Krastiņam, Ģirtam Rungainim, Reinim Martinsonam, Jurim Eizentālam un Ivaram Pinkulim.

Prudentia turpina attīstīties Baltijas līmenī un no 2020. gada marta Prudentia ir savs birojs Tallinā. Vairāku gadu produktīva sadarbība starp Prudentia un Igaunijas vienu no senākajām un profesionālākajām korporatīvo finanšu kompānijām “Investment Agency” ir vainagojusies ar Latvijas zīmola ekspansiju Igaunijā. Tā rezultātā Prudentia un Investment Agency stratēģiskās sadarbības rezultātā ir izveidota viena no lielākajām korporatīvo finanšu profesionāļu komandām Baltijā, kopā 14 profesionāļi ar vienotu skatu uz Baltijas kapitāla tirgu

bottom of page